Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας
Παναγιάς Προυσσιωτίσσης 6, Καρπενήσι, Ευρυτανία, 36100
+30 22373 50500

Ο Διοικητής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουμε με την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 προς τιμήν του Προστάτη του θεραπευτηρίου Οσίου Ευγενίου του Αιτωλού.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στις 7.00 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στις 7.00 το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου και μνημόσυνο.

Στην συνέχεια στην αίθουσα του Θεραπευτηρίου θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων σε μαθητές από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι». Επίσης νέοι της πόλης μας θα παρουσιάσουν την εκπαιδευτική και πολιτιστική αποστολή Νέων Ευρυτάνων στις Η.Π.Α. στο πλαίσιο της αδελφοποίησης Καρπενησίου-Asheville, NorthCarolina, με τίτλο KarpenissiGoesGlobal.

Η χορωδία της Σχολής Παραδοσιακών Οργάνων, της Ενορίας των Ευρυτάνων Αγίων, θα ψάλει βυζαντινούς ύμνους και θα τραγουδήσει δημοτικά τραγούδια.  

Ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου 
Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας

Νικόλαος Κοντοπάνος